Remco obté el certificat ISO 50001

Ens plau anunciar que hem obtingut la certificació ISO 50001, un estàndard internacional que reconeix el nostre compromís amb la gestió eficient de l’energia. Aquesta certificació és un assoliment significatiu que reflecteix el nostre compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental.

La norma ISO 50001 estableix un marc per a què les organitzacions implementin sistemes de gestió de l’energia efectius, ajudant-nos a identificar oportunitats de millora en l’ús i consum d’energia. Amb aquesta certificació, demostrem el nostre compromís amb l’optimització dels nostres recursos energètics i la reducció de la nostra empremta ambiental.

Els beneficis de la certificació ISO 50001 s’estenen més enllà de la nostra organització, beneficiant als nostres clients, col·laboradors i comunitat en general. Millorant la nostra eficiència energètica, contribuïm a la mitigació del canvi climàtic i promovem un futur més sostenible per a les generacions futures.

Estem orgullosos d’haver assolit aquest èxit i agraïment a tot el nostre equip per la seva dedicació i esforç en aquest procés. Continuarem treballant per mantenir i millorar els nostres estàndards de gestió d’energia, buscant sempre noves formes de reduir el nostre impacte ambiental.

Per obtenir més informació sobre la nostra certificació ISO 50001 i els nostres esforços en gestió d’energia, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem encantats de compartir més detalls sobre les nostres iniciatives i com estem contribuint a un futur més sostenible.