Remco obté el certificat ISO 14064-1:2018

Ens complau anunciar que hem obtingut la prestigiosa certificació ISO 14064, que reconeix els nostres esforços en la gestió de gasos d’efecte hivernacle (GEH) i la reducció de la nostra empremta de carboni. Aquesta certificació és un testimoni del nostre compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient.

La norma ISO 14064 estableix els requisits per a la quantificació, la verificació i la informació sobre emissions i eliminacions de gasos d’efecte hivernacle. Amb aquesta certificació, demostrant el nostre compromís amb la transparència i la responsabilitat en la gestió de les nostres emissions de carboni.

Els beneficis de la certificació ISO 14064 no només es reflecteixen en la nostra empresa, sinó també en la nostra comunitat i en el medi ambient en general. Contribuir a la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle és fonamental per a la lluita contra el canvi climàtic i la construcció d’un futur més sostenible per a les generacions futures.

Estem orgullosos del nostre equip per aquest assoliment i compromesos a seguir treballant per millorar contínuament les nostres pràctiques de sostenibilitat. Agraïm a tots els nostres col·laboradors, clients i socis per al seu suport en aquest viatge cap a un futur més verd i net.

Per obtenir més informació sobre la nostra certificació ISO 14064 i els nostres esforços en sostenibilitat, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de compartir més detalls sobre les nostres iniciatives i com estem treballant per fer del món un lloc millor.