Remco rep una ajuda fiançada per la Unió Europea-NextGenerationUE pel nostre projecte d´energia aerotèrmica

Amb gran entusiasme, anunciem que la nostra empresa ha estat beneficiària d’una ajuda procedent dels fons europeus NEXTGenerationUE , un suport clau per al nostre projecte d’aerotèrmica. Aquest reconeixement no només impulsa els nostres esforços per fomentar l’ús d’energies renovables, sinó que també ens situa a l’avantguarda de la transició energètica sostenible.

Gràcies a aquesta ajuda, podrem accelerar el desenvolupament i la implementació de tecnologies d’aerotèrmica, que permeten aprofitar l’energia de l’aire exterior per oferir solucions de calefacció, refrigeració i aigua calenta més netes i eficients. Aquest pas endavant reafirma el nostre compromís amb la innovació i la sostenibilitat ambiental, claus per afrontar els reptes climàtics actuals.

Els fons de la Unió Europea NEXTGenerationUE representen una oportunitat inigualable per a les empreses compromeses amb la millora de l’eficiència energètica i la reducció de l’impacte ambiental. Estem profundament agraïts per aquest suport, que ens permetrà seguir investigant, desenvolupant i implementant solucions energètiques que contribueixin a un futur més verd i sostenible.

Aquesta ajuda és un testimoni de la nostra determinació per ser líders en la transició cap a l’energia neta i ens motiva a continuar treballant amb més força que mai. Compartirem els progressos i els èxits que aconseguim amb aquest important suport amb tots vosaltres, reforçant el nostre compromís amb un món més sostenible.

Agraïm sincerament als fons europeus NEXTGenerationUE  per aquesta oportunitat transformadora i esperem amb il·lusió els propers passos en aquest emocionant camí cap a la sostenibilitat.