Avançant cap al Futur: Nova Adquisició Tecnològica – Jumbo Sandvik DS311D

Es amb gran satisfacció que anunciem una incorporació significativa a la nostra tecnologia. Com a empresa amb un fort compromís amb la millora contínua i la innovació, hem adquirit el Jumbo Sandvik DS311D, una màquina de bulonar de darrera generació que elevarà la nostra eficiència operativa a noves cotes.

Característiques Destacades del Jumbo Sandvik DS311D:

  • Motor Deutz de 100 KW Stage V: Amb un rendiment excepcional i eficiència energètica.
  • Cabina per l’Operador amb Aire Condicionat: Per garantir un entorn de treball còmode i segur.
  • 3 Càmeres per l’Assistència al Desplaçament: Augmentant la visibilitat i la seguretat.
  • Detector de Presència: Redueix el risc d’accidents al detectar la presència d’altres maquinàries o persones.
  • Sistema Automàtic d’Extinció d’Incendis ANSUL: Garantint la seguretat en situacions crítiques.

Beneficis per als Clients: Aquesta incorporació a la nostra flota ens dota de la maquinària més moderna i avançada del mercat. Això ens permetrà no només mantenir sinó també millorar l’eficàcia dels nostres treballs a la mina de Cabanasses, assegurant-nos de superar les expectatives dels nostres clients.

Compromís amb la Qualitat: El Jumbo Sandvik DS311D reforça el nostre compromís amb els estàndards més elevats de satisfacció del client i de treball segur per als nostres treballadors. Aquesta inversió demostra la nostra dedicació a oferir resultats excepcionals.

Estem emocionats de posar aquesta nova màquina en acció i estem segurs que aquesta adquisició ens portarà èxits i avenços notables. Continuem treballant amb passió i dedicació cap al futur.